‘Raiola verscheurt Milan-contract, Donnarumma gratis naar deze topclub’

‘Raiola verscheurt Milan-contract, Donnarumma gratis naar deze topclub’
Woensdag 13 december 2017 - 10:56   I  

De transferperiode is in zicht en ook Gianluigi Donnarumma wordt opnieuw in verband gebracht met een transfer naar een Europese grootmacht. Mino Raiola, Donnarumma’s zaakwaarnemer, zou nu voor een ongeziene stunt willen zorgen.

Na moeizame onderhandelingen tussen Milan, Raiola en Donnarumma zette die laatste afgelopen zomer zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst tot de zomer van 2021. Een transfer leek van de baan, maar niets is minder waar.

Ontbreken handtekeningen op contract?

Mino Raiola onderzoekt momenteel het getekende contract en wil het zo snel mogelijk ongeldig laten verklaren en vervolgens verscheuren. Volgens diverse Italiaanse media zou Milan er afgelopen zomer immers niet in geslaagd zijn om de handtekening van zowel Raiola als Donnarumma op het juiste papier te krijgen.

Raiola, die een toptransfer voor Donnarumma wil regelen, zou het contract dan ook nietig willen laten verklaren. Als dat lukt, dan is Donnarumma aan het einde van dit seizoen een vrije speler.

PSG?

De voorbije maanden werden steevast torenhoge bedragen op het hoofd van Donnarumma gekleefd, maar komende zomer zou hij Milan dus gratis en voor niets kunnen verlaten. Paris Saint-Germain zou de doelman graag verwelkomen in het Parc des Princes, maar ook Real Madrid en Manchester United houden de situatie van de Italiaan in de gaten.

Poll: Moet Donnarumma naar PSG?

TAGS  I  Donnarumma  I   Raiola  I   Milan  I   PSG  I   Real Madrid  I   Manchester United

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023

zaterdag 18 maart 2023

vrijdag 17 maart 2023