Deze topclub klopt aan bij Real Madrid: 'We betalen 60 miljoen voor Bale'

Deze topclub klopt aan bij Real Madrid: 'We betalen 60 miljoen voor Bale'
Zondag 03 december 2017 - 13:16   I  

Er lijkt haast niets meer aan te doen: het huwelijk tussen Real Madrid en Gareth Bale dreigt op de klippen te lopen. De Welshe vleugelaanvaller vertoeft vaker wel dan niet in de Madrileense ziekenboeg en bij Real zijn ze het beu.

Voorzitter Florentino Perez wil de door blessures geteisterde Bale zo snel mogelijk van de hand doen. Perez hoopt daarbij nog een groot deel van de transfersom van de Welshman – minstens 101 miljoen euro – terug te verdienen, maar daar knelt het schoentje.

Door de vele blessures van Bale, zijn geïnteresseerde clubs steeds meer beginnen twijfelen aan de fysieke paraatheid van de winger. De voorbije seizoenen wilde Manchester United gerust nog 100 miljoen ophoesten voor Bale, maar dat zal de Engelse recordkampioen nu niet meer doen.

Volgens The Mirror heeft Manchester United aan Real Madrid laten weten dat het nog steeds interesse heeft in Bale, maar dat de Spanjaarden hun prijs moeten laten zakken. Zo zouden de Engelsen nog maximum 50 à 60 miljoen pond, omgerekend 56 à 67 miljoen euro, veil hebben voor Bale.

Poll: Moet Bale terug naar de Premier League?

TAGS  I  Bale  I   Manchester United  I   Real Madrid

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022