Klopp diep onder de indruk van deze Rode Duivel: "Wow!"

Klopp diep onder de indruk van deze Rode Duivel:
Zaterdag 25 november 2017 - 21:19   I  

Dat Hazard zijn goede vorm opnieuw te pakken heeft demonstreerde hij tegen Liverpool. Hij was bij momenten ongrijpbaar voor de Liverpool-defensie en had een voet in elke doelkans van 'The Blues'.

Na de wedstrijd haalde Liverpool-coach Jurgen Klopp dan ook terecht zijn loftrompet naar boven. Voor hem sprong de Rode Duivel er met kop en schouders bovenuit.

“Een moeilijke match zeker tegen een erg Chelsea met een ongewone aanpak. Laag verdedigen en dan de bal aan Hazard geven. Wow, niet slecht moet ik zeggen. Een tactiek die het ons moeilijk maakte. Zeker als je Hazard zag voetballen. Hij valt niet af te dekken. Haast onmogelijk. Je hebt niet een, maar twee of drie verdedigers nodig”, aldus Klopp volgens Het Laatste Nieuws.

Een tijdje terug kreeg Hazard nog dikke complimenten van Dries Mertens. Ook hij kijkt met open mond naar Hazard op training. “Hazard, díe heeft iets speciaals. Zo vlot Messi van zijn tegenstander wegdraait, wél, dat kan Hazard ook. Op training kan ik daar echt van genieten. Wauw.” Zo vertelde Mertens toen.

Poll: Hoort Hazard bij de absolute wereldtop?

TAGS  I  Hazard  I   Mertens  I   Klopp  I   Chelsea  I   Liverpool

dinsdag 5 maart 2024

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024