‘Griezmann verrast iedereen en bereikt akkoord met deze club’

‘Griezmann verrast iedereen en bereikt akkoord met deze club’
Woensdag 15 november 2017 - 12:24   I  

Op 1 januari 2018 wordt het transferverbod van Atlético Madrid opgeheven. De Spaanse topclub versterkte zich om dat te vieren al met Diego Costa, maar mogelijk ziet Diego Simeone ook één van zijn absolute sterkhouders vertrekken.

Zo moet Atlético rekening houden met een vertrek van sterspeler Antoine Griezmann. De Fransman kon in het tussenseizoen al naar Manchester United, maar gaf toen aan dat hij Atlético niet wilde verlaten omdat er de club een transferverbod boven het hoofd hing.

Het valt nog af te wachten of Griezmann van plan is om in januari andere oorden op te zoeken, maar het staat zo goed als vast dat de Franse aanvaller ten laatste volgende zomer een toptransfer wil versieren.

Barcelona in polepositie

Volgens Le 10 Sport zou Griezmann al op het punt staan om een akkoord te bereiken met… FC Barcelona. De Catalaanse topclub zou andere gegadigden als Manchester United en co te snel af willen zijn en de spits na afloop van dit seizoen willen presenteren als nieuwe aankoop.

De huidige leider in de Spaanse competitie zal in januari sowieso geen bod uitbrengen op Griezmann. Barcelona wil de spits pas volgend seizoen aan zijn sterrenensemble toevoegen omdat de vastgelegde afkoopsom in het contract van Griezmann dan van 230 miljoen euro naar 120 miljoen zakt.

Poll: Zou Griezmann goed bij Barcelona passen?

TAGS  I  Griezmann  I   Atlético Madrid  I   Barcelona

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022