Vanhaezebrouck laaiend enthousiast over speler: "Ik doe mijn hoed af voor hem"

Vanhaezebrouck laaiend enthousiast over speler:
Vrijdag 02 december 2016 - 20:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck is tevreden over zijn spelers in het algemeen. Hij pikt er op de clubwebsite toch iemand in het bijzonder uit.

“Ik doe mijn hoed af voor de wijze waarop Hannes Van der Bruggen na de zomer de draad weer heeft opgenomen. Hij heeft het in iedere wedstrijd die hij speelde goed gedaan: Europees tegen Konyaspor, in de competitie tegen Zulte en Moeskroen. Soms had hij wat tijd nodig om in de match te komen maar hij heeft altijd zijn stempel gedrukt", aldus Vanhaezebrouck.

"Ik verwacht van Hannes wel nog een extra stap. Ik mis nog wat scherpte. Hij kan nog beter, al gaat het in stijgende lijn. Hij zou zelf wel toegeven dat hij nog niet op de top van zijn kunnen zit. Als we die scherpe Hannes, zoals ik hem ken, als we die terugvinden dan ben ik ervan overtuigd dat hij iedere match die hij speelt van de eerste minuut bepalend en belangrijker zal zijn."

"Maar Hannes is nu al belangrijk. Hij steekt zich niet weg als het wat minder loopt. Hannes blijft zich aanbieden, hij blijft proberen omdat hij weet dat zonder middenvelders een ploeg niet draaien kan. Ik vind dat fantastisch. In die zin is hij een voorbeeld voor iedereen."

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024