'Nainggolan mag ondanks deze selectie niet mee naar het WK'

'Nainggolan mag ondanks deze selectie niet mee naar het WK'
Zaterdag 04 november 2017 - 07:06   I   door Redactie

De kans dat Radja Nainggolan mee naar het WK gaat, is bijzonder klein. Eigenlijk strooit bondscoach Roberto Martinez zand in de ogen. Dat is de conclusie van Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws.

"In de kwalificatiecampagne ging het om "zo goed mogelijk presteren", nú krijgen spelers uit een voorraad van 50 de kans om "indruk te maken" en om zo "misschien bij de groep te blijven". En Martínez somde ze in één adem op: Januzaj, Depoitre, Nainggolan...", aldus Keygnaert.

"De bondscoach speelt het hard. Nainggolan is terug naar af, naar helemaal onderaan de ladder, naar de trede met spelers voor wie een WK-ticket gelijkstaat met de speld vinden in een hooiberg."

Nainggolan zal spelen tegen Japan en/of Mexico, belooft Martínez. Lees: hij mag bewijzen dat hij beter is dan de broers Hazard, De Bruyne en Mertens, of dat hij een betere '8' is dan diezelfde De Bruyne, Tielemans en Dembélé."

"De bondscoach geeft weliswaar het volk zijn brood, maar drukt zo iedereen met de neus op de sportieve feiten - wie van al deze concurrenten houdt Nainggolan straks uit de WK-selectie?"

"Zijn selectie heeft veel weg van een vergiftigd geschenk. De kans dat Radja Nainggolan in de zomer voet zet op Russische bodem blijft heel klein."

Poll: Moet Nainggolan mee naar het WK?

TAGS  I  Martinez  I   Rode Duivels  I   Nainggolan

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024