Videoref Anderlecht-Club Brugge zorgt nu al voor ophef

Videoref Anderlecht-Club Brugge zorgt nu al voor ophef
Vrijdag 03 november 2017 - 20:25   I  

Zondag zal er geen videoref aanwezig zijn tijdens de wedstrijd Anderlecht-Club Brugge. Velen vinden dat toch een vreemde beslissing, omdat op zulke wedstrijd de druk namelijk nog iets hoger ligt dan normaal.

Ook Vanhaezebrouck vond die beslissing vreemd. “Dat maakt mij op zich weinig uit, maar ik vind het wel raar. Straks krijgt iedere match in Play-off 1 een videoref omdat daar de belangrijkste matchen gespeeld worden, maar de grootste match van het jaar in de gewone competitie krijgt er geen. Ik maak er geen zaak van, dit is enkel een vaststelling”, aldus Vanhaezebrouck.

Voor de wedstrijd AA Gent-Standard kwam de afwezigheid van de videoref ook ter sprake. De woordvoerder van Anderlecht, David Steegen, trouwens te gast vanavond en ook hij gaf zijn mening over die beslissing.

"Onze coach heeft het onderstreept. Het is eigenlijk onlogisch dat er geen videoref aanwezig is op een wedstrijd waar er het meeste commotie rond kan ontstaan."

Geert De Vlieger begreep die beslissing dan weer wel. "Eigenlijk is het wel logisch, want de scheidsrechtersbaas heeft vorige week nog gezegd dat de videoref in een testfase zit", aldus De Vlieger.

Poll: Moet er zondag een videoref aanwezig zijn of niet?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Vanhaezebrouck

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024