Leko heeft duidelijke mening over Anderlecht én Vanhaezebrouck

Leko heeft duidelijke mening over Anderlecht én Vanhaezebrouck
Vrijdag 03 november 2017 - 15:00   I   door Redactie

Ook Ivan Leko heeft vooruitgeblikt naar de topper van zondag tussen Anderlecht en Club Brugge. De coach van Club hoopt dat zijn team voor het eerst in 19 jaar nog eens kans winnen op Anderlecht.

"Of Anderlecht gevaarlijker zal zijn omdat ze zwaar verloren tegen PSG? Dat is zo in het voetbal. Na zo’n wedstrijd wil je altijd revanche nemen. Ze zullen iets willen tonen zondag. Anderlecht is een goede ploeg en daar op bezoek is altijd moeilijk, maar ik geloof dat we met dit team resultaat kunnen halen", citeert Het Nieuwsblad Leko

"Onze voorbereiding was goed en ons voetbal is goed genoeg om een resultaat te halen. Op fysiek vlak zijn we één van de beste ploegen van het land. Op mentaal vlak wordt het een belangrijke wedstrijd. Dat het 19 jaar geleden is dat Club Brugge kon winnen tegen Anderlecht in de competitie? Dat is geschiedenis, wij zijn bezig met de wedstrijd van zondag, van dit jaar.”

"Met wie ik Anderlecht zou vergelijken? Dat is moeilijk. Maar we weten dat Anderlecht een topploeg is in België, en Vanhaezebrouck heeft een mooi palmares. Ik kan ze maar moeilijk vergelijken.”

TAGS  I  Club Brugge  I   Leko

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024