Daarom koos Martinez nu wel voor Nainggolan

Daarom koos Martinez nu wel voor Nainggolan
Vrijdag 03 november 2017 - 12:27   I  

Nainggolan is opnieuw Rode Duivel. Voor veel fans een heuse opluchting, al is dat volgens Martinez niet zo verwonderlijk. Hij heeft namelijke een logische verklaring voor de selectie van de middenvelder.

"We hebben een hoofdstuk afgesloten met de kwalificatie en beginnen nu aan een nieuwe periode, op weg naar het WK. We volgen een vijftigtal spelers. Dit is een kans voor Nainggolan, maar ook voor Depoitre en Januzaj, om weer naar de nationale ploeg te komen, hard te werken en indruk te maken op ons", aldus Martinez op de persconferentie.

Nainggolan krijgt dus een nieuwe kans om zich te bewijzen. Iedereen verwacht nu natuurlijk dat Nainggolan ook speelminuten zal krijgen, maar een zekerheid is dat natuurlijk niet. Martinez riep maar liefst 28 spelers op. De Spanjaard had wel nog geen contact met Radja, maar volgens hem is er heel veel heisa geweest zonder reden.

"Ik heb geen contact gehad met hem, maar ik ben hem wel altijd nauw blijven volgen. Zo zag ik hem live op Stamford Bridge tegen Chelsea. Er is veel over hem gepraat, er zijn veel verhalen over hem geschreven. Maar het was nooit zo dramatisch als het leek. De deur is altijd opengebleven voor Radja", aldus Martinez.

Poll: Moet Nainggolan mee naar het WK?

TAGS  I  Martinez  I   Rode Duivels  I   Mexico  I   Japan

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024