Mourinho ziet dat Martial één groot voordeel heeft op Rashford

Mourinho ziet dat Martial één groot voordeel heeft op Rashford
Maandag 30 oktober 2017 - 19:35   I  

Marcus Rashford of Anthony Martial? Het is een vraagstuk dat José Mourinho voor aanvang van iedere wedstrijd van Manchester United bezighoudt. Afgelopen weekend was Martial beslissend als invaller.

Mourinho toonde zich tevreden en benadrukte dat de Fransman één voordeel heeft op zijn directe concurrent. “Beiden spelen op dezelfde positie, maar Martial kan makkelijker tussen de lijnen spelen”, aldus Mourinho.

Martial komt graag en goed in de bal, om van daaruit een actie te maken. Het is niet dat hij enkel en alleen in de ruimtes duikt”, benadrukte de Portugese oefenmeester.

Profiteren van het harde werk van Lukaku

Mourinho gaf tot slot ook nog mee wat hij Martial vlak voor zijn invalbeurt op het hart drukte. “Ik zei tegen Anthony dat hij goed tussen de lijnen moest spelen. En dat hij moest proberen te profiteren van het feit dat de drie centrale verdedigers van Tottenham, hele goede verdedigers, al 60, 70 minuten hun handen vol hadden gehad met Lukaku en Rashford.”

“Ja, er is misschien wat geluk gemoeid met het doelpunt van Martial. Máár zijn loopbeweging was prima. De wil om daar op de juiste plaats en op het juiste moment te infiltreren is goed. En dat doelpunt levert ons twee punten meer dan een gelijkspel op”, besloot Mourinho.

Poll: Naar wie gaat jouw voorkeur?

TAGS  I  Martial  I   Rashford  I   Mourinho  I   Manchester United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024