Iedereen vindt deze geheime update in Football Manager geweldig

Iedereen vindt deze geheime update in Football Manager geweldig
Zondag 29 oktober 2017 - 18:07   I  

Binnenkort ligt Football Manager 2018 in de winkelrekken. Voor de échte liefhebbers is het nu al mogelijk om de betaversie te spelen. Ondertussen lekte er een geheime update uit, en die is op zijn minst opmerkelijk te noemen.

Vanaf Football Manager 2018 is het nu zelfs mogelijk dat spelers tijdens hun carrière uit de kast komen en openlijk toegeven dat ze homo zijn.

Een alerte gamer maakte het al mee tijdens zijn eerste uren op de betaversie, en was zo verrast dat hij een screenshot naar Miles Jacobson, de grote baas van Football Manager, stuurde.

Geen grapje

“Is dit een grapje in de betaversie?”, vroeg de gamer zich af. Maar Jacobson bevestigde dat het geen grap is en dat dit wel degelijk in het spel zal blijven. “Ik had niet gedacht dat dit zo snel zou voorkomen, maar ja, het is echt. Bovendien krijg je een kleine merchandising-boost als het bij één van je spelers is.”

Heel wat gamers en voetbalfans juichen deze update luidkeels toe. “Football Manager is zelfs beter dan het echte leven”, klonk het onder meer.

Poll: Is dit een goede update volgens jou?

TAGS  I  Football Manager 2018

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024