Martial knalt Manchester United naar de tweede plaats

Martial knalt Manchester United naar de tweede plaats
Zaterdag 28 oktober 2017 - 15:23   I  

Manchester United heeft de topper tegen Tottenham gewonnen. De ploeg van Mourinho won dankzij een goal van Martial en een assist van Lukaku.

Hoewel beide ploegen hoog in het klassement stonden, was er van mooi voetbal weinig te merken. Man Utd begon het best aan de wedstrijd en had Tottenham in de omknelling. Grote kansen kwamen er niet en Tottenham kwam beter in de wedstrijd. De Spurs misten topschutter Harry Kane door een blessure en dat was duidelijk te merken. Ook zij konden geen grote kansen versieren.

Hetzelfde beeld in de tweede helft, waar beide ploegen offensief te onmondig waren om iets te forceren. Lukaku zat niet in de wedstrijd en Alderweireld en Vertonghen hadden alles onder controle. Eén keer was de spits toch dicht bij een doelpunt, maar zijn kopbal strandde op de paal.

Iets later was Lukaku toch belangrijk, toen hij een lange bal van De Gea kon doorkoppen. Martial bedankte en knalde Man Utd op voorsprong. Tottenham kon niet meer reageren en moet zo de tweede plaats aan Man Utd laten.

TAGS  I  Tottenham  I   Manchester United

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024