Geen Radja op het WK? Nainggolan reageert zelf

Geen Radja op het WK? Nainggolan reageert zelf
Vrijdag 20 oktober 2017 - 06:53   I  

Het zou vreemd zijn, maar de kans is groot dat een van de beste Belgische middenvelders niet op het WK te zien zal zijn. Nochtans verkeert hij in goede vorm, dat liet hij deze week nog zien tijdens de wedstrijd tegen Chelsea. Ook bondscoach Roberto Martinez zag die wedstrijd.

Radja blijft zijn best doen om de bondscoach alsnog te overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij beseft wel dat het zeer moeilijk wordt.

“Ik ben ervoor aan het strijden. Ik doe alles om erbij te zijn op het WK. Maar het wordt moeilijk, hé, ik viel er nu al twee keer naast.”

Nainggolan is opvallend mild voor de bondscoach. De reden daarvoor is dat hij zijn kansen op een WK niet nog meer wil hypothekeren. Misschien dat deze rustigere Nainggolan wel indruk maakt op de bondscoach, want op de vraag wat er dan anders moet bij de Rode Duivels dan bij AS Roma moet hij het antwoord schuldig blijven.

“Ik probeer altijd en overal hetzelfde te doen. Moeilijke vraag dus. Ook omdat ik niet nog méér problemen wil veroorzaken dan er al geweest zijn”, aldus Nainggolan.

 

Poll: Moet Radja mee naar het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Nainggolan  I   Martinez

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022