Vanderhaeghe doet zeer straffe uitspraak over wereldgoal van Oostende

Vanderhaeghe doet zeer straffe uitspraak over wereldgoal van Oostende
Zondag 27 november 2016 - 17:14   I  

Yves Vanderhaeghe glunderde natuurlijk na de wedstrijd tegen RC Genk. Zijn Oostende blikte de Limburgers helemaal in met 6-0. Vooral het derde doelpunt was van prachtige makelij, vond ook Vanderhaeghe zelf.

"Ik heb echt genoten", vertelde Vanderhaeghe bij Sporza. "We zitten dicht bij ons beste niveau. In het begin van het seizoen was het een beetje zoeken, maar alle spelers groeien naar hun beste vorm. Het hoogtepunt was de 3-0. Dat was de mooiste goal in de geschiedenis van Oostende. Dat kan je als trainer alleen maar toejuichen. We scoorden al elf keer in twee matchen. Hopelijk hebben we nog wat doelpunten bewaard voor de komende wedstrijden."

"We hebben nu een zwaar programma in de competitie, maar door deze drie punten hebben we nu een mooi kloofje. Of we een titelkandidaat zijn? Een trainer wil altijd kampioen spelen. Vorig jaar ben ik niet meegegaan in dat verhaal, maar we zijn nu acht matchen ongeslagen dus de groep heeft vertrouwen. Momenteel kan er niemand tippen aan Zulte Waregem, maar in Play-off I kan het snel gaan. Als je daar acht matchen goed speelt, ben je kampioen."

TAGS  I  Yves Vanderhaeghe  I   KV Oostende  I   RC Genk

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024