AA Gent kent nauwelijks problemen met KV Kortrijk

AA Gent kent nauwelijks problemen met KV Kortrijk
Zondag 27 november 2016 - 16:06   I  

Gent heeft relatief simpel komaf gemaakt met Kortrijk. De West-Vlamingen werden naar huis gestuurd met een droge 3-0-score. Gent behoudt thuis zo het maximum van de punten.

Gent probeerde vanaf het begin de wedstrijd meteen naar zich toe te trekken. Dat leverde niet meteen een doelpunt op. Pas toen Kortrijk ook kwam opzetten, viel het doelpunt aan de overkant. Perbet gleed een voorzet van Milicevic binnen. Bijna stond het 2-0, maar een tweede doelpunt van Perbet werd afgekeurd wegens buitenspel. Gent bleef domineren, zo werd er gerust bij een 1-0-stand. 

Meteen na de rust stond het al 2-0. Kortrijk-verdediger Métanire klungelde achteraan, Neto nam het geschenk gretig aan. Het eenrichtingsvoetbal van Gent werd daarna zelden verstoord door Kortrijk. Zelfs toen Gent de voet wat van het gaspedaal haalde, had Kortrijk niet echt een reactie in huis. Zo werd het uiteindelijk nog 3-0. Invaller Saief stond nog maar zo'n tien seconden op het plein, maar tikte al meteen een voorzet van Dejaegere tegen de netten. Boeken toe voor Kortrijk dus.

AA Gent - KV Kortrijk 3-0

30' Perbet 1-0, 54' Neto 2-0, 82' Saief

TAGS  I  AA Gent  I   KV Kortrijk

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022