'Mourinho gooit absolute ster er mogelijk uit bij Man United'

'Mourinho gooit absolute ster er mogelijk uit bij Man United'
Zondag 23 oktober 2016 - 14:10   I   door Redactie

Het Manchester United van José Mourinho draait nog niet naar behoren. Vooral in de aanval loopt het vaak stroef. Mourinho gooide kapitein Rooney er al uit en mogelijk slachtoffert hij nog een andere ster.


Het zou dan gaan om Zlatan Ibrahimovic, die de voorbije wedstrijden erg pover speelde. Oud-voetballer Stan Collymore vindt dat Mourinho hem op de bank moet zetten. "Het is tijd dat Mourinho gaat overwegen om Zlatan op de bank te zetten. Om te kijken of er een alternatief is. Iedereen wordt door de tijd ingehaald, ook al let Zlatan bijzonder goed op zijn lichaam en heeft hij geweldige jaren gehad", vertelde hij aan Engelse media. 

"Hij heeft echter niet de kracht om een team op sleeptouw te nemen. Een naam moet niet voldoende zijn om een basisplaats bij een club als Manchester United te hebben. Laten we eerlijk zijn, Mourinho heeft met Rooney al een van de big beasts uit het team gehaald. En dat heeft hij met stijl gedaan. Hij heeft Rooney niet gekleineerd." 

Tegen Fenerbahce speelde Ibrahimovic al niet. "Wellicht was Mourinho benieuwd hoe zijn team het er zonder Zlatan vanaf zou brengen. Hij heeft natuurlijk opties achter de hand. Hij kan Anthony Martial op zijn plaats zetten, met Juan Mata als een nummer tien." 

"Hij kan voorin ook voor Marcus Rashford kiezen. Jesse Lingard, Rooney, Memphis Depay, Ashley Young en Henrikh Mkhitaryan komen achter die drie ook nog in aanmerking voor speeltijd."

TAGS  I  Manchester United  I   José Mourinho  I   Wayne Rooney

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024