"Hij heeft alles in huis om de Gouden Bal te winnen"

Zondag 10 september 2017 - 11:34   I  

Paulo Dybala groeide de voorbije jaren uit tot één van de meest gevreesde spelers in de Serie A en vér daarbuiten. Zaterdagavond maakte de Argentijn indruk tegen Chievo Verona. Dat hij opnieuw lof krijgt, is dan ook logisch gevolg.

“Voor ons zou het beter geweest zijn als Dybala had blijven opwarmen”, aldus Chievo-doelman Stefano Sorrentino. “Ik ken hem heel goed en ben niet verrast door wat hij nu laat zien. We speelden 2,5 jaar samen (bij Palermo, nvdr.) en de ballen vlogen me toen al links en rechts langs de oren.”

“Dybala heeft alles in huis om de Gouden Bal te winnen. Ik hoop alleen dat, wanneer hij die trofee wint, me op zijn minst uitnodigt voor het feestje”, besloot Sorrentino met een glimlach.

Ook Juventus-trainer Massimiliano Allegri had mooie woorden in petto voor zijn goudhaantje. “Dybala blijft zich maar ontwikkelen. Hij beschikt over alle troeven om, samen met Neymar, na Cristiano Ronaldo en Lionel Messi één van de beste spelers ter wereld te worden. Zijn toekomst ligt bij Juventus en daar ben ik heel erg blij om”, aldus Allegri.

Poll: Kan Dybala de Gouden Bal winnen?

TAGS  I  tags dybala juventus

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024