Standard zit met de handen in het haar

Standard zit met de handen in het haar
Vrijdag 25 november 2016 - 15:02   I  

Het seizoen van Standard lijkt op een ramp te gaan uitdraaien. Er was eerst al de heisa rond het ontslag van Yannick Ferrera en na de wedstrijd van gisteren lijkt Europees overwinteren ook een moeilijke opgave te worden.

Nu ook Benito Raman nog eens langdurig out zal zijn met zijn schedelbreuk en hersenschudding, moet Standard met een serieus onthoofde selectie aan de bak tegen leider Zulte Waregem op zondag. De schorsing van vier maanden van Darwin Andrade zal moeten worden opgevangen, net zoals de afwezigheid van Jean-Luc Dompé en Matthieu Dossevi. De twee sterkhouders zullen niet tijdig fit geraken voor de topper. 

Op zijn persconferentie kwam Jankovic nog even terug op de blessure van Raman. "We weten nog niet hoe lang hij buiten strijd zal zijn. Hij is in het ziekenhuis in Spanje gebleven zodat men hem nog kan onderzoeken. Ik heb hem aan de lijn gehad, hij houdt zich goed staande ondanks alles." Zondag zal het alvast zonder Raman moeten gebeuren. "Zoals we op donderdag voor Darwin Andrade hebben gespeeld, zullen we zondag voor Benito Raman spelen", was Jankovic strijdlustig.

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024