De Bruyne lacht met concurrenten in Engeland na alweer knappe prestatie

De Bruyne lacht met concurrenten in Engeland na alweer knappe prestatie
Donderdag 24 november 2016 - 14:11   I  

Het mag geen verbazing wekken dat Kevin De Bruyne weer beslissend was voor Manchester City. Gisteren gaf hij tegen Borussia Mönchengladbach de assist voor de gelijkmaker waardoor City geplaatst is voor de volgende ronde.

Veel tijd om te recupereren krijgt De Bruyne niet, zaterdag wordt er alweer gespeeld in de Premier League. Tegenstander is dan het Burnley van Steven Defour. "We moeten gewoon proberen te winnen en onze positie in de stand behouden. Het wordt zwaar omdat we maar twee dagen hebben tussen de twee matchdagen. Veel zal er niet getraind worden, maar we moeten mentaal klaar zijn", vertelde hij bij City TV.

December wordt een belangrijke maand. Dan speelt City tegen Arsenal, Liverpool en Chelsea. "Dat wordt een belangrijke periode. Het is dan ook goed dat we na Burnley een week hebben om ons voor te bereiden, maar ook de nodige rust te nemen. Het feit dat Chelsea en Liverpool geen Europees spelen geeft hen het voordeel dat ze meer rust hebben. Wij speelden nu al bijna tien matchen meer dan zij. Zij kunnen zich helemaal op de Premier League focussen. Maar eerlijk gezegd speel ik liever om de drie dagen en zit ik liever niet thuis in de zetel naar de Champions League te kijken", lachte De Bruyne met Liverpool en Chelsea.

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I   Manchester City  I   Liverpool  I   Chelsea

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024