Vanhaezebrouck legt het grote probleem van AA Gent bloot

Vanhaezebrouck legt het grote probleem van AA Gent bloot
Donderdag 24 november 2016 - 06:19   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck ziet bij AA Gent nog een groot probleem. Dat zit vooral in de transfers die de club realiseert. Die mislukken te vaak.

"In die tweeënhalf jaar dat ik nu bij AA Gent ben, is dát het onderdeel in de werking van de club waar we nog de grootste progressie moeten maken. We hebben een ongelooflijk stadion, een goeie accommodatie, de jeugdwerking is top - in alle jeugdreeksen staan we bovenaan -, de omkadering rond het eerste elftal is ruimer en professioneler: de club is écht aan het groeien. Behalve... allez, ja, 't is een vaststelling. Bij de transferperiode van januari mogen we niet nóg een keer de bal misslaan...", aldus Vanhaezebrouck in HLN

"De komende transferperiode zal bepalen wie kampioen wordt. Wij slagen er voorlopig moeilijk in om extrasportieve informatie te verzamelen van nieuwe spelers. In het moderne voetbal ben je niks meer met enkel de kennis of iemand goed kan voetballen of niet. Hoe leeft hij? Wat is de gezinssituatie? Is hij gedreven? Welke ambities heeft hij? Wij zijn Johansson gaan halen. In zijn eerste interview vertelde die: 'Voetbal interesseert mij niet.' Zo'n uitspraak zegt veel over een voetballer. Voor mij als trainer is elke nieuwe speler een beetje een ontdekking."

TAGS  I  Hein Vanhaezebrouck  I   AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024