KV Mechelen boekt eerste zege in ruim anderhalve maand

Zondag 23 oktober 2016 - 13:10   I   door Redactie

KV Mechelen heeft na drie nederlagen op rij nog eens kunnen aanpikken met zege. De mannen van coach Ferrera haalden het van Moeskroen.

Het was zonder meer een verdiende zege. De bezoekers beleefden een zeer moeilijke wedstrijd. KV Mechelen was met duidelijke aanvallende intenties aan de wedstrijden begonnen. Het was dan ook de thuisploeg die het meest aanspraak maakte op een openingstreffer. De bal van Kolovos ging over. Dat de bezoekers voor de rust geen tegendoelpunt slikten, hadden ze ook te danken aan een goede doelman Delac.

Het kon natuurlijk niet blijven duren. Na rust kon KV Mechelen wel dat verdiende doelpunt scoren. Croizet stond na een hoekschop helemaal vrij aan de tweede paal en scoorde. Een verdiende voorsprong voor KV Mechelen. Plots ging het een stuk vlotter voor de thuisploeg. Kolovos kopte de 2-0 binnen. Peyre scoorde ook nog eens bijna een own-goal. De laatste overwinning van KV Mechelen dateerde al van ruim anderhalve maand.

KV MECHELEN - MOESRKOEN 2-0
65' Croizet 1-0, 74' Kolovos 2-0