Analist Jan Mulder is serieus onder de indruk van deze Rode Duivel

Analist Jan Mulder is serieus onder de indruk van deze Rode Duivel
Maandag 17 oktober 2016 - 22:07   I   door Fabian Morren

Er is één Rode Duivel waar analist Jan Mulder serieus van onder de indruk is. Mulder bewierookt hem in zijn column voor de krant 'Het Laatste Nieuws'

Mulder is een grote fan geworden van Yannick Carrasco. "Christophe Henrotay, de manager van Yannick Carrasco, sprak in Het Laatste Nieuws. Henrotay zei dat zijn pupil 'geen limieten' heeft, 'zijn vleugels niet mag verbranden' en dat hij 'efficiënter voor doel moet worden'. Volgt Carrasco deze mooie bewoordingen met daden op, dan wordt hij volgens Henrotay De Beste Speler Ter Wereld."

"Ik denk het niet. Carrasco is al iets anders. Hij is Carrasco Met De Meest Authentieke Stijl Ter Wereld. Ik kan mijn ogen niet van hem afhouden. Een genot. Hij doet denken aan Dimitar Berbatov: wereldklasse bij de profs en vrijetijdsvoetballer in één, met een lichaam dat breekbaar oogt en o zo taai en snel is."

"Zaterdag scoorde Carrasco drie goals voor Atletico Madrid, maar de schoonheid zat 'm vooral in de motoriek voor en na het efficiënte. Carrasco is een door een kunstenaar met moeren en bouten, draadjes en benen van reclamepoppen in elkaar gelaste machine. Puur voor de schoonheid. In het Stedelijk Museum van Amsterdam is momenteel een tentoonstelling van de Zwitser Tinguely: ga er naartoe en zie Carrasco in allerlei vormen en gedaanten. Het tikt en draait, staat stil en kan elk moment ontploffen."

TAGS  I  Atletico Madrid  I   Yannick Carrasco  I   Jan Mulder

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022

zaterdag 26 november 2022