'Koeman heeft Lukaku, maar wou speler van Anderlecht en andere Rode Duivel'

'Koeman heeft Lukaku, maar wou speler van Anderlecht en andere Rode Duivel'
Donderdag 17 november 2016 - 19:00   I   door Fabian Morren

Ronald Koeman hoopt met Everton nog heel wat te kunnen rechtzetten de komende maanden, want heel geweldig is de ploeg van onder meer Romelu Lukaku niet gestart. De kans is dan ook groot dat er in januari weer enkele nieuwe gezichten worden gehaald.

Toch was de transferperiode in het verleden niet de favoriete tijd van Koeman. Zo lekte nu in de pers dat hij destijds bij Southampton maar al te graag Dennis Praet had gehaald, maar die deal geraakt niet rond. De bestuursleden van Southampton geloofden niet dat Praet een meerwaarde zou vormen op dat moment.

Ook Toby Alderweireld wou hij zeer graag houden, dat was geen geheim. Alderweireld bloeide helemaal open bij Southampton, nadat hij door Atlético Madrid werd uitgeleend. Later wist Tottenham hem los te weken bij de Spaanse grootmacht. Zou Koeman deze transferperiode weer z'n oog op een Belg laten vallen?

TAGS  I  Everton  I   Southampton  I   Nieuws  I   Anderlecht  I   Dennis Praet  I   Tottenham  I   Toby Alderweireld  I   Geruchten  I   Ronald Koeman

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022