Zeer pijnlijk nieuws over Shakira en Gerard Piqué

Zeer pijnlijk nieuws over Shakira en Gerard Piqué
Donderdag 14 september 2023 - 14:00   I   door Redactie

De nieuwste hit van de Colombiaanse zangeres Shakira heeft de titel "The Boss" gekregen, en deze keuze lijkt te verwijzen naar haar voormalige relatie met de Spaanse topvoetballer Gerard Piqué.

Tijdens de MTV Video Music Awards onthulde Shakira dat haar nieuwe nummer de naam "The Boss" zal dragen, wat naar verluidt een bijnaam was die de vrienden van Piqué voor haar hadden bedacht.

Gedurende hun elf jaar durende relatie schijnen de vrienden van de voetballer nooit echt een goede band te hebben opgebouwd met de zangeres, wat resulteerde in de bijnaam vanwege haar "slechte karakter". Deze nieuwe muziek lijkt de nieuwste wending te zijn in de voortdurende publieke saga van hun relatie.

Eerder bracht Shakira ook al "BZRP Music Sessions, Vol. 53" uit, waarin ze haar ex op een pittige manier aanviel met teksten zoals "Je hebt een Rolex ingeruild voor een Casio" en "Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo", verwijzend naar Piqué's vermeende ontrouw. Als reactie hierop verscheen Piqué zelfs in een Twingo en sloot hij een sponsordeal af met Casio, waardoor de rivaliteit tussen de voormalige geliefden alleen maar verder werd aangewakkerd.

TAGS  I  Shakira  I  Gerard Piqué

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024