Antwerp-fans zijn gefrustreerd: "Pijn aan de ogen"

Antwerp-fans zijn gefrustreerd:
Donderdag 25 april 2024 - 22:23   I   door Redactie

Union won vanavond op het veld van Antwerp na doelpunten van Puertas en Amoura. De wedstrijd eindigt op 0-3. Het is de overwinning van Union deze play-offs. Zo komt Union weer op drie punten van de leidersplaats.

In de eerste helft konden beide ploegen geen enkele kans creëren. De tweede helft was iets attractiever en Union nam Antwerp meteen bij de keel.

In minuut 48 kreeg Union een vrije trap. Cameron Puertas trapte de bal voorbij doelman Lammens die niet helemaal vrijuit ging. Zo kwam Union op voorsprong.

Enkele minuten later konden de Unionisten een tweede maal scoren via Amoura. Antwerp kon enkele keren uitbreken, maar echt groot gevaar voor Moris was er niet. Op het einde van wedstrijd kon Union een derde keer scoren via Puertas. Hij scoorde zijn tweede doelpunt.

De supporters van Antwerp zijn boos op Mark Van Bommel. Na de overwinning tegen Cercle Brugge hadden ze vandaag veel meer verwacht. Ze kunnen zondag al revanche pakken op het veld van Union.

Poll: Doet Union weer mee voor de titel?