Tedesco lijkt beslissing over niet-selectie Lukaku op déze manier te verklappen

Tedesco lijkt beslissing over niet-selectie Lukaku op déze manier te verklappen
Zaterdag 26 augustus 2023 - 22:00   I   door Redactie

Binnen een tweetal weken is het zover. De Rode Duivels nemen het op 9 september op tegen Azerbeidzjan. Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne liggen in de lappenmand en zullen er dus niet bij zijn.

En ook achter de naam van Lukaku staat er een vraagteken. In het geval van de spits gaat het natuurlijk niet om een blessure, maar wel om het feit dat hij nog steeds geen nieuwe ploeg heeft gevonden. Daar lijkt binnenkort verandering in te komen, maar er zal nog steeds een tekort aan matchritme zijn.

Onder meer analist Franky Van der Elst vindt dat Lukaku exact om die reden niet opgeroepen moet worden voor de volgende interlands: “Hij heeft sinds half juni geen wedstrijd meer gespeeld. Zei Tedesco niet dat spelers moeten spelen om in aanmerking te komen.”

De vraag luidt dus of Tedesco ‘consequent’ zal zijn en Lukaku thuislaat. In eerste instantie lijkt het daar níet op. In een Instagram-post van de Rode Duivels werd er een namelijk afbeelding gedeeld met spelers die er allicht allemaal bij zullen zijn: Doku, Lavia, Trossard, Vertonghen en centraal… Lukaku!

Poll: Vind je dat Tedesco Lukaku moet selecteren?

TAGS  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024