Rode Duivel Leandro Trossard kan echt niet vatten wat hem overkomt bij Arsenal

Zaterdag 26 augustus 2023 - 17:28   I   door Redactie

Arsenal speelt momenteel in de Premier League tegen Fulham. Leandro Trossard mocht in de basis de match aanvangen.

Maar dat draaide niet goed uit voor de Rode Duivel. Al na één minuut kwamen de Gunners op achterstand - al kon aanvaller Trossard daar niet veel aan doen. Maar na 45 minuten stond er nog steeds een 0-1 tussenstand op het bord.

Trainer Mikel Arteta was natuurlijk niet tevreden en greep in. Aan de rust moest Trossard in de kleedkamer blijven en kwam Eddie Nketiah hem vervangen. De Rode Duivel wist zijn eerste kans in de basis (van het seizoen) dus niet te grijpen.

Tot overmaat van ramp was het Nketiah - die de voorbije twee speeldagen wél in de basis mocht starten - die na iets meer dan 70 minuten de 2-1 voorsprong op het bord knalde. Het werd uiteindelijk wel nog 2-2, maar het lijkt er dus niet op dat Trossard snel weer een kans als titularis zal krijgen.

Poll: Zal Trossard dit seizoen minstens tien keer scoren bij Arsenal?