Antwerp-fans maken 'loser' met de grond gelijk: "Waar is zijn inzet gebleven?!"

Antwerp-fans maken 'loser' met de grond gelijk:
Zondag 28 april 2024 - 20:22   I   door Redactie

Union wist zojuist te winnen van Antwerp, waardoor het op een punt van de leidersplek komt. Na het laatste fluitsignaal klonk er echter heel wat frustratie onder de Antwerp-fans.

Union kwam tijdens de eerste helft vroeg op achterstand na een 'onnodig doelpunt' van Vincent Janssens, dat er kwam na een pijnlijke blunder. Deze openingstreffer werd echter al snel uitgewist, nadat Union in minuut 37 en 39 wist te scoren, en Cameron Puertas vroeg in de tweede helft de 3-1 op het scorebord zette. Met deze overwinning komt het op amper een puntje van leiders Anderlecht en Club Brugge.

Bij de Antwerp-fans was er in tegenstelling tot bij de Union-aanhang een zeer sombere sfeer. The Great Old blijft zo met deze nederlaag en nieuwe dreun steken op de zesde plek. Hiernaast uitten de Antwerp-supporters ook heel wat kritiek op het platform 'X'.

De Antwerp-fans denken zo dat de oorzaak voor dit nieuwe puntenverlies bij het gebrek aan intensiteit ligt. Enkele andere fans wijten de nederlaag dan weer aan de ondermaatse prestaties van de Antwerp-verdediging. Hoe dan ook blijven The Reds met een zeer zuur gevoel achter.

Het wordt afwachten of Antwerp volgende week thuis tegen Club Brugge een betere prestatie op de mat zal weten te brengen. Er zullen echter stilaan punten gepakt moeten worden, zeker met het oog op een Europees ticket.

Poll: Wie wordt kampioen?