Transfermarkt LIVE: Orban naar Tottenham, nieuwe international voor Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Orban naar Tottenham, nieuwe international voor Anderlecht?
Zaterdag 12 augustus 2023 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Gift Orban is na het vertrek van Harry Kane naar Bayern München het toptarget van Tottenham. AA Gent mikt op een transferbedrag van dertig miljoen euro plus bonussen.

*Paars-wit heeft Alexis Flips (23) voorgesteld. De aanvallende middenvelder tekent een contract voor vijf seizoenen.

*Anderlecht is een derde bod aan het voorbereiden op Mats Rits

*Mocht Anderlecht naast Rits grijpen, dan willen ze stunten met de komst van 72-voudig Deens international Thomas Delaney (31) van Sevilla. Zijn waarde bedraagt twee miljoen euro.

*Naast PSV houdt ook het Italiaanse Inter het dossier van Zeno Debast nauwlettend in de gaten.

*Radja Nainggolan kan mogelijk bij KV Mechelen een comeback in de JPL maken, maar dan zal hij ferm moeten inleveren op zijn salaris.

*Real Madrid zou op het punt staan om Kepa over te nemen van Chelsea als vervanger voor de langdurig geblesseerde Thibaut Courtois.

*Zowel KRC Genk als Club Brugge wil ex-Anderlecht-verdediger Elias Cobbaut terug naar België halen.

*Dieumerci Mbokani gaat een contract tekenen bij het Armeense FC Noah.

*De transfer van Charles De Ketelaere naar Atalanta is nog steeds niet rond. Zijn zaakwaarnemers zouden daar de voornaamste reden voor zijn.

*Kevin De Bruyne heeft zelf aangegeven dat hij ervoor openstaat om ooit in Saoedi-Arabië te spelen. Mogelijk zien we hem volgend seizoen al in de woestijn verschijnen.

Poll: Welke ploeg heeft vooralsnog de beste mercato achter de rug?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024