Kevin De Bruyne verbaast vriend en vijand plots met onthulling over zijn toekomst

Kevin De Bruyne verbaast vriend en vijand plots met onthulling over zijn toekomst
Zaterdag 12 augustus 2023 - 11:30   I   door Redactie

Kevin De Bruyne is al jaar en dag een absolute sterkhouder op het middenveld van Manchester City en de Rode Duivels. Vrijdag ging zijn Premier League-seizoen met een enorme domper van start.

De Duivel moest tegen Burnley al na twintig minuten gewisseld worden en de eerste berichten klinken onheilspellend. In aanloop naar die wedstrijd sprak hij nog vol vertrouwen met Play Sports: “Ik wil elke match spelen!” Maar hoelang zal hij dat nog willen, en vooral kúnnen doen?

De Bruyne is inmiddels 32 en zag onlangs zijn maatje Mahrez (ook 32) voor een avontuur bij het Saoedische Al-Ahli kiezen. “Ik snap het volledig. Het is logisch dat mensen toehappen wanneer ze aanbiedingen krijgen - zeker naar het einde van hun carrière toe - waar je gewoon geen ‘neen’ op kunt zeggen.”

“Zéker als je vijf à zes keer het bedrag kunt verdienen dat je ergens anders krijgt… ”, verklaart De Bruyne. Zou hij zelf dan ook ooit openstaan voor zo’n overstap?: “Ja! Al heb ik nog geen aanbiedingen gehad.” Als we de Saoedische media mogen geloven, dan mag hij die volgende zomer wél verwachten. Wordt vervolgd…

Poll: Zal De Bruyne in 2024/2025 in Saoedi-Arabië spelen?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024