‘Belgische eersteklassers schrikken op: Dries Mertens neemt dít drastische besluit’

‘Belgische eersteklassers schrikken op: Dries Mertens neemt dít drastische besluit’
Woensdag 09 augustus 2023 - 17:00   I   door Redactie

Dries Mertens is bij het Turkse Galatasaray aan het tonen dat hij nog niet versleten is. In de voorbije twee voorrondematchen van de Champions League wist de (voormalige?) Rode Duivel te scoren.

Na de match tegen Olimpija stond Mertens (36) de pers te woord. Daar had hij het onder meer over zijn toekomst. Dit seizoen blijft hij allicht gewoon bij Galatasaray: “Ik wil heel graag de Champions League beleven. Ik kan me niet eens inbeelden hoe de sfeer in ons stadion zou zijn.”

Maar daarna zal hij terugkeren naar België, dat onthulde vrouwlief Kat Kerkhofs eerder al bij ‘Gossip Guy’. Het is net niet duidelijk of hij dan ook aan de slag zal gaan bij een Belgische eersteklasser: “Ik ben nu 36 en word 37. In mijn hoofd voel ik me 25, maar het lichaam is wat anders… ”

“Ik denk dat dit mijn laatste seizoen wordt”, lijkt hij plots zijn afscheid van het profvoetbal aan te kondigen. “Ik wil andere dingen in het leven proberen, al geniet ik er nog steeds elke dag van om voetballer te zijn.” Het lijkt er dus niet op dat Mertens ooit nog een comeback in de Pro League zal maken. 

Poll: Kan Dries Mertens volgend seizoen nog een meerwaarde zijn voor jouw favoriete JPL-club?

TAGS  I  Galatasaray  I  Rode Duivels

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024