Kat Kerkhofs bevestigt comeback van Dries Mertens in België: “Het ging snel”

 Kat Kerkhofs bevestigt comeback van Dries Mertens in België: “Het ging snel”
Woensdag 02 augustus 2023 - 13:00   I   door Redactie

Dries Mertens werd afgelopen seizoen Turks kampioen met Galatasaray. De (ex?) Rode Duivel heeft zo voor het eerst in zijn profcarrière een landstitel gepakt.

De Leuvenaar kan dan ook al bijzonder tevreden terugkijken op zijn tijd in Turkije. Maar dat avontuur is nog niet afgelopen, want Mertens (36) zijn contract werd automatisch met één seizoen verlengd. Dat zal ook meteen zijn laatste seizoen bij Galatasaray worden.

Volgende zomer zal hij namelijk terugkeren naar België, dat onthulde vrouwlief Kat Kerkhofs bij de podcast Gossip Guy. “We wonen er nu een jaar. Dat is allemaal snel gegaan. We gaan nu naar ons tweede en ook direct ons laatste jaar”, verklapt Kat hun toekomstplannen.

“This is the final moment dat wij in het buitenland gaan wonen. Ik ga er nog een jaar extra van genieten… Maar het gaat moeilijk zijn om terug te keren naar België”, zucht ze. “Wij hebben superlang in het buitenland gewoond. Het is altijd leuk om naar België te komen, maar ik ben er ook snel op uitgekeken.”

Voetbal

Wat Kat niet letterlijk onthult, is of Mertens dan ook in de JPL aan de slag zal gaan. Het is zeker mogelijk dat hij zijn carrière voortzet bij pakweg OHL, maar voor hetzelfde geld hangt hij zijn schoenen aan de haak. “We gaan alvast veel reizen”, lijkt Kat te verklappen dat Dries zijn keuze allicht al gemaakt heeft.

Poll: Zal Mertens na dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de haak hangen?

TAGS  I  Galatasaray  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024