‘De Ketelaere heeft beslist: Dít wordt zijn verrassende club voor komend seizoen’

‘De Ketelaere heeft beslist: Dít wordt zijn verrassende club voor komend seizoen’
Woensdag 02 augustus 2023 - 15:00   I   door Redactie

Zijn eerste seizoen bij AC Milan was er voor Charles De Ketelaere één om snel te vergeten. En de Italiaanse ploeg neemt die woorden wel héél serieus.

De hoofdscout van de Rossoneri is namelijk al op zoek naar een vervanger voor De Ketelaere. Het is al een hele poos geweten dat de Rode Duivel mag beschikken. AC Milan verlangt ongeveer dertig miljoen euro, al zou een uitleenbeurt ook tot de mogelijkheden behoren.

Onder meer Lille, Atalanta, Marseille, Real Sociedad en vooral PSV tonen uitermate veel belangstelling voor de jonge Duivel. Toch is De Ketelaere volgens Het Nieuwsblad níet geïnteresseerd in een zomertransfer. Hij heeft naar verluidt al bedankt voor een overstap naar Eindhoven. En dat heeft een duidelijke reden...

Hij is ondanks alles vastberaden om het goed te doen in Milaan, al zal dat niet makkelijk worden. Trainer Pioli lijkt niet meer overtuigd van zijn kwaliteiten en als hij zich verder wil ontwikkelen, moét hij natuurlijk wedstrijden spelen: “Een kwakkelseizoen als het vorige kan hij zich met oog op zijn ontwikkeling niet permitteren.”

Inmiddels heeft hij de deur opengezet voor een uitleenbeurt aan Atalanta

Poll: Waar moet CDK zijn carrière volgens jou verderzetten?

TAGS  I  AC Milan  I  PSV  I  Lens  I  Marseille  I  Real Sociedad  I  Atalanta

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024