‘Mannaert wil stunten bij Club en gaat voor nieuwe leider van 18 miljoen euro’

‘Mannaert wil stunten bij Club en gaat voor nieuwe leider van 18 miljoen euro’
Vrijdag 28 juli 2023 - 13:00   I   door Redactie

Bij blauw-zwart kunnen ze niet lang nagenieten van de overwinning tegen Aarhus. Zondag staat de competitie-opener tegen KV Mechelen al op het programma. En dan is er ook nog de transfermarkt.

Na het afscheid van Abakar Sylla en Jack Hendry heeft blauw-zwart dringend nood aan een directe vervanger voor de centrale verdedigers. Ook Dedryck Boyata lijkt geen toekomst meer te hebben bij Club, waardoor ze momenteel enkel Spileers, Mechele en Ordonez centraal achterin kunnen uitspelen.

Er werden al een heel pak verdedigers aan blauw-zwart gelinkt, maar nu meldt Het Nieuwsblad dat ze Pascal Struijk willen overnemen van het pas gedegradeerde Leeds. Struijk is een Belgisch-Nederlandse linkspoot met een verleden bij Ajax en Mannaert ziet in hem de ideale nieuwe leider voor de achterhoede.

De waarde van Struijk wordt momenteel rond achttien miljoen euro geschat en zijn contract loopt nog tot medio 2027. Club zal mogelijk zijn transferrecord - vorige zomer betaalden ze zeventien miljoen euro voor Yaremchuk - moeten breken om de 23-jarige verdediger los te weken, al kan het ook zijn dat het om een huurbeurt gaat. Wordt vervolgd... 

Poll: Wat lijkt jou het beste?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leeds

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024