Simon Mignolet schrijft Club-speler opeens af en lijkt transfer te verklappen

Simon Mignolet schrijft Club-speler opeens af en lijkt transfer te verklappen
Donderdag 27 juli 2023 - 16:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge hebben ze al een bewogen mercato achter de rug. Ze zagen al heel wat nieuwe spelers toekomen, maar er zijn er ook al een pak vertrokken.

Vooral achterin is de spoeling na het vertrek van onder meer Sylla en Hendry bijzonder dun geworden. “Je moet ook kijken wat er van 'onderaan' naar 'boven' komt. Ik snap dat het voor de buitenwereld niet altijd gemakkelijk is, maar… .” , hint Mignolet bij Het Laatste Nieuws op jongens als Spileers. “Ik zie wat ik zie op training!”

“Maar we moeten gewoon eerlijk zijn”, gaat de Club-doelman verder. “Centraal mag er misschien wel iets bij voor in de breedte. We hebben Mechele, Spileers, Ordonez… ”, somt hij op. Maar er lopen wel degelijk nog víer centrale verdedigers rond in het A-elftal. Ook Dedryck Boyata is nog steeds een Club-speler.

Mignolet lijkt dus te weten dat Deila dit seizoen niet op de (voormalige?) Rode Duivel rekent. Club pikte Boyata vorige zomer voor twee miljoen euro op bij het Duitse Herta, maar zijn waarde is inmiddels naar één miljoen euro gedaald. Afwachten of er een oplossing voor de centrale verdediger uit de bus komt.

Poll: Moet Club Boyata nog een kans geven?

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024