Transfermarkt LIVE: Mbappé naar Barcelona, vier nieuwkomers Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Mbappé naar Barcelona, vier nieuwkomers Anderlecht?
Maandag 24 juli 2023 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Kylian Mbappé moet vertrekken bij PSG. Real is de topfavoriet om hem binnen te rijven, maar ook het Saoedische Al-Hilal én FC Barcelona willen een grote inspanning doen om hem aan te trekken.

*Anderlecht gaat met spits Luiz Vazquez, vleugelaanvaller Tudor Mendel-Idowu en creatieve middenvelder Justin Lonwijk deze week allicht nog drie aanwinsten voorstellen.

*En daar zal het niet bij ophouden, want paars-wit wil naar verluidt ook nog een vierde versterking aantrekken.

*Bogdan Mykhaylichenko heeft paars-wit verlaten. Hij gaat aan de slag bij het Kroatische Dinamo Zagreb.

*Calvin Stengs heeft volgens De Telegraaf een akkoord met Feyenoord. Hij zal een contract voor vier seizoenen tekenen in Nederland en laat Antwerp in extremis dus stikken.

*Antwerp-trainer Mark van Bommel zou in gesprek zijn met het Saoedische Al-Shabab.

*Bij blauw-zwart willen ze Kouame Autonne Kouadio (22) overnemen van Al-Ain. Hij moet de concurrentie aangaan met Brandon Mechele voor het plekje naast Jorne Spileers in de achterhoede.

*Wie dat niet zal doen, is Jack Hendry. De Schot staat bijzonder dicht bij een overstap naar het Saoedische Al-Ettifaq van trainer Steven Gerrard.

*Eder Balanta en Faitout Maouassa keerden dan weer terug naar Brugge van hun huurbeurt, maar beiden moeten op zoek naar een nieuwe werkgever.

*Blauw-zwart heeft de zestienjarige verdediger Brian Didrich overgenomen van Anderlecht. Hij sluit aan bij de U16 van Club NXT.

Poll: Van wie verwacht jij het meeste bij paars-wit?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024