‘Voetbalwereld op z’n kop: Mbappé kan iedereen shockeren met nieuwe club’

‘Voetbalwereld op z’n kop: Mbappé kan iedereen shockeren met nieuwe club’
Maandag 24 juli 2023 - 17:30   I   door Redactie

Er is de laatste dagen heel wat inkt gevloeid over Kylian Mbappé. De Franse superster werd op de transferlijst gezet bij PSG en werd in afwachting van een transfer naar de C-kern verwezen.

Het lijkt dus een zekerheid: Mbappé zal PSG deze zomer nog verlaten. Door de jarenlange flirt met Real ging iedereen ervan uit dat Mbappé de overstap naar Los Blancos zal maken. Maar dat lijkt toch niet zo vanzelfsprekend als aanvankelijk gedacht.

Volgens het Franse L’Équipe heeft nu… FC Barcelona zich gemeld voor de ex-wereldkampioen. Maandag stond er naar verluidt een telefonisch overleg gepland. Barcelona zou bereid zijn om meerdere spelers in de deal te betrekken om zo Mbappé los te weken.

Maar ook vanuit Saoedi-Arabië hebben PSG en Mbappé een monstervoorstel op zak. Al-Hilal zou een bod van 300 miljoen euro hebben neergelegd bij de Parijzenaars. In Saoedi-Arabië kan de Fransman maar liefst 700 miljoen euro per jaar verdienen.

Monsterloon

Het bod van Al-Hilali dateert trouwens al van vóór Kylian Mbappé (24) op de transferlijst werd gezet door PSG. Maar nadat de Saoedi's naast Lionel Messi gegrepen hebben, zullen ze zonder twijfel alles op alles zetten voor de Fransman. Wordt vervolgd…

Poll: Waar zal Mbappé volgend seizoen spelen?

TAGS  I  PSG  I  FC Barcelona  I  Real Madrid  I  Al-Hilal

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024