Transfermarkt: Sander Berge naar Club Brugge, nieuwe Duivel bij Anderlecht?

Transfermarkt: Sander Berge naar Club Brugge, nieuwe Duivel bij Anderlecht?
Maandag 26 juni 2023 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 juli gaat de transfermarkt weer officieel open. Er worden nu echter al volop zaken gedaan, want overal lopen de competities ten einde. De laatste transfergeruchten kan je volgen in een handig overzicht op Voetbal24!

*Ex-toptarget Sander Berge zou zomaar een overstap naar Club Brugge kunnen maken. Hij mag voor iets minder dan twaalf miljoen euro vertrekken bij Sheffield United, zeker haalbaar voor blauw-zwart.

*Bij Anderlecht mag na Bart Verbruggen ook Hendrik Van Crombrugge (die zelf liefst naar KRC Genk wil) vertrekken. Ze willen de doelman zelfs gebruiken als pasmunt in het dossier van OHL-sensatie Louis Patris.

*Anderlecht heeft natuurlijk ook een nieuwe doelman nodig en wil uitpakken met de komst van Rode Duivel Thomas Kaminski.

*Islam Slimani zal volgend seizoen niet meer bij paars-wit spelen.

*Anderlecht en Standard strijden om de 18-jarige Nigeriaanse aanvaller Emmanuel Umeh, volgens sommigen een toekomstige wereldster.

*Daarnaast vechten paars-wit en de Rouches ook om de handtekening van Christophe Lepoint om als dispensatiespeler hun beloftenploeg te leiden.

*Als Anderlecht naast Lepoint grijpt is er nog een interessante optie op de markt. Publiekslieveling Lucas Biglia is namelijk transfervrij op te pikken.

*Landskampioen Antwerp wil uitpakken met de komst van jonge Duivel Largie Ramazani.

*Koni De Winter - een ander Belgisch toptalent - denkt dan weer aan een afscheid bij Juventus als hij dit seizoen geen basisplaats beloofd krijgt. Een overstap naar een Belgische topclub behoort tot de mogelijkheden.

Poll: Wie zal er volgend seizoen de titel pakken?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024