Transfermarkt: Lukaku naar Al-Hilal, maakt Noa Lang comeback in Nederland?

Transfermarkt: Lukaku naar Al-Hilal, maakt Noa Lang comeback in Nederland?
Woensdag 14 juni 2023 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 juli gaat de transfermarkt weer officieel open. Er worden nu echter al volop zaken gedaan, want overal lopen de competities ten einde. De laatste transfergeruchten kan je volgen in een handig overzicht op Voetbal24!

*Romelu Lukaku kan de voetbalwereld verbazen met een overstap naar het Saoedische Al-Hilal. Hij zou al samengezeten hebben met vertegenwoordigers van de club.

*Noa Lang aast deze zomer op een transfer. Benfica trekt aan zijn mouw, maar hij zegt zelf ook niet ‘neen’ tegen een comeback in Nederland

*Club heeft inmiddels ook de transferprijs van Lang bepaald. Ze mikken naar verluidt op een minimumbedrag van twintig miljoen euro.

*Bij Club stelden ze onlangs Igor Thiago voor. Kennelijk had ook Anderlecht de spits hoog op het lijstje staan. Ze hadden zeven miljoen euro veil voor de Braziliaan, maar Mannaert overtuigde hem om voor Club te kiezen.

*Bij paars-wit lijken er drie dossiers in een stroomversnelling te zitten. Target Stef Peeters heeft bijvoorbeeld laten weten dat hij een overstap ziet zitten.

*Anderlecht zou ook een deal naderen met Boca Juniors om de 22-jarige spits Luis Vazquez over te nemen.

*Het laatste dossier dat snel afgehandeld kan worden is dat van rechtsback Cesar Blackman.

*De recordkampioen wilde ook de transfervrije Smail Prevljak aantrekken, maar zijn looneisen lijken te groot te zijn.

*Guillaume Gillet - de T1 van de RSCA Futures - wordt aan de kant geschoven door Fredberg en co. Met Marink Reedijk hebben ze al een opvallende opvolger aangeduid.

*Dat Bart Verbruggen deze zomer zal vertrekken, lijkt dan weer onvermijdbaar. Hij nam al afscheid van paars-wit.

*Bij Antwerp is Marc Overmars een versnelling hoger geschakeld. Hij wil een aantal dossiers zo snel mogelijk afronden. Benteke, Blind en Lukebakio worden genoemd als toptargets.

*AA Gent lijkt KRC Genk af te troeven in het dossier van KV Oostende-speler Tatsuhiro Sakamoto.

Poll: Waar zal Lukaku volgend seizoen spelen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024