Noa Lang haalt uit naar Jupiler Pro League en onthult nieuwe bestemming

Noa Lang haalt uit naar Jupiler Pro League en onthult nieuwe bestemming
Dinsdag 13 juni 2023 - 21:00   I   door Redactie

Noa Lang was één van de smaakmakers van de play-offs. De Nederlander presteerde dat in de wetenschap dat hij aan zijn laatste seizoen bij Club Brugge bezig was.

Dat was al langer bekend, maar herhaalde de Nederlander in aanloop naar de Final Four die hij deze week gaat afwerken met Nederland. In een interview met Ziggo Sport onthulde hij zelfs zijn mogelijke nieuwe bestemming.

"Ik laat alles op me afkomen", aldus Lang. "Zelfs terug naar Nederland is een optie, we gaan zien wat het wordt. Eerst zei ik stellig ‘nee’, maar ik ben pas vader geworden dus ik kijk er anders naar. Misschien één of twee jaar Eredivisie kan geen kwaad."

Zijn uitleg daarvoor: "Als ik bij Ajax of PSV had gedaan wat ik de afgelopen drie seizoenen bij Club Brugge heb gedaan, speelde ik nu bij een Europese topclub", klinkt het gefrustreerd bij de Nederlanse voetbalzender.

Beukers

En daarvoor heeft hij zo zijn reden. "Blijkbaar verkopen ze in België niet zo goed, dus ik overweeg het." Waarop hij nog eens extra uithaalde naar de Jupiler Pro League. "De Belgische competitie is taaier voetbal dan in de Eredivisie, alleen maar beukers."

Poll: Vind je dat Lang gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024