Marc Degryse is duidelijk: “Antwerp heeft nog één concurrent voor titel”

Marc Degryse is duidelijk: “Antwerp heeft nog één concurrent voor titel”
Maandag 08 mei 2023 - 10:00   I   door Redactie

Voor het eerste sinds oktober is KRC Genk niet de leider in de Jupiler Pro League. Antwerp heeft na de 2-1 overwinning het stokje overgenomen.

Bij Het Laatste Nieuws nam Marc Degryse de tijd om de titelstrijd te analyseren: “Antwerp zit in de driver's seat. Ze treffen nu twee keer Club, die ik niet meer op 't scherp van de snee zie spelen in de play-offs. Als je dan weet dat Genk en Union onder elkaar gaan uitmaken wie de meeste punten raap… ”

“Dan blijft er eigenlijk maar één ploeg meer over om met Antwerp in de clinch te gaan”, aldus Degryse. “Als ik zie hoe Union zich herpakte tegen Club, met meer maturiteit en wedstrijdfeeling dan Genk, dan geef ik hen het voordeel. Zeker als Trésor nu nog een schorsing oploopt… Maar ik schrijf Genk niet af!”

“Ze staan nog altijd maar op één puntje van Antwerp, maar om te concurreren voor de titel moeten ze minstens vier op zes halen tegen Union. En bij een gelijke stand heeft Antwerp dan nog het voordeel dat ze een half puntje uit de reguliere competitie recupereren… Vandaag mijn buikgevoel: Antwerp is nu licht titelfavoriet.”

Poll: Wie is voor jou momenteel de favoriet voor de titel?

TAGS  I  KRC Genk  I  Antwerp

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024