‘Vincent Mannaert gaat bijzondere miljoenendeal afronden bij Club Brugge’

‘Vincent Mannaert gaat bijzondere miljoenendeal afronden bij Club Brugge’
Zaterdag 06 mei 2023 - 13:00   I   door Redactie

Blauw-zwart komt zaterdag in actie tegen Union. Ze willen graag nog minstens één plekje opschuiven in het klassement, dus ze kunnen best niet tegen een nieuwe nederlaag aanlopen in Brussel.

Achter de schermen zijn Mannaert en co. zich volop bezig aan het houden met volgend seizoen. Zo wist de algemeen manager al een eerste zomerversterking vast te leggen: Michal Skoras. Er zullen ook enkele smaakmakers vertrekken.

Tajon Buchanan wordt al enige tijd aan Inter gelinkt en er lijkt de laatste weken schot in de zaak te komen. De Canadees zou blauw-zwart ongeveer vijftien miljoen euro opleveren. Er zijn weliswaar nog een aantal spelers die de kassa zullen doen rinkelen.

Faitout Maouassa bijvoorbeeld, die momenteel door Club uitgeleend wordt aan Montpellier. “Ik voel me goed in Montpellier, maar ik weet niet wat Club wil", zei Maouassa onlangs zelf bij Midi Libre. Allez Paillade meldt dat Montpellier een poging gaat ondernemen om hem definitief over te nemen.

Concurrentie

Er zijn weliswaar nog kapers op de kust, wat ook Borussia Mönchengladbach zou de 24-jarige vleugelverdediger het hof willen maken. Zijn waarde bedraagt momenteel vijf miljoen euro en zijn contract bij blauw-zwart loopt nog tot medio 2025.

Het is ook altijd een mogelijkheid dat hij terugkeert naar Brugge en bij Club een nieuwe kans krijgt, maar die kans lijkt eerder klein. Volgend seizoen beschikken ze namelijk al over twee uitstekende linksbacks met Meijer en De Cuyper. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Club volgend seizoen een prijs pakken?

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024