‘Mannaert en co. schrikken op: Verrassende speler kan naar topcompetitie’

‘Mannaert en co. schrikken op: Verrassende speler kan naar topcompetitie’
Maandag 27 maart 2023 - 22:00   I   door Redactie

Vincent Mannaert en co. zijn zich sinds de aanstelling van Rik De Mil vooral bezig aan het houden met komend seizoen. Deze zomer wil Club zich opnieuw laten gelden op de transfermarkt.

Ze zullen natuurlijk weer enkele spelers aantrekken, maar er zullen er ook een aantal de club verlaten. Spelers als Skov Olsen, Jutgla en Buchanan zijn al veelvoudig aan Europese (sub)toppers gelinkt. Nu meldt het Duitse Bild dat Borussia Mönchengladbach zijn zinnen op een verrassende Club-speler gezet heeft.

Ze zouden deze zomer namelijk de uitgeleende Faitout Maoussa willen aantrekken als nieuwe rechtsachter. Club nam hem in de zomer van 2021 over van Stade Rennes. Hij speelde in totaal amper negen wedstrijden voor blauw-zwart vooraleer deze zomer uitgeleend te worden aan Montpellier.

Daar wist hij dit seizoen al drie keer te scoren en vijf assists af te leveren. Hij zag zijn waarde in april 2022 dalen tot drie miljoen euro, maar intussen is hij volgens Transfermarkt wel weer vijf miljoen euro waard. Zijn contract loopt medio 2025 af, dus Club kan nog de nodige miljoenen vragen. Wordt vervolgd…

Poll: Moet Faitout Maoussa volgend seizoen nog een kans krijgen?

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024