'Real heeft plots groot probleem in strijd om Courtois'

'Real heeft plots groot probleem in strijd om Courtois'
Dinsdag 06 maart 2018 - 14:48   I   door Redactie

De transfersoap rond Thibaut Courtois is nog niet ten einde. Real Madrid lijkt de nieuwe bestemming van de doelman te worden, maar ook dat wordt momenteel flink in vraag gesteld. Er is namelijk een andere gegadigde die heel veel moeite doet om de doelman te overtuigen om niet naar Spanje te trekken.

Contacten

Spanje is het tweede thuisland van Courtois geworden. Hij heeft zijn hart aan Madrid verloren. Een transfer naar Real lijkt dus ideaal voor hem. Toch kan Real maar beter opletten, want ook Paris Saint-Germain probeert de Rode Duivel het hof te maken. Er zouden al meerdere gesprekken zijn geweest tussen de entourage van Courtois en de Franse topclub.

Volgens Le 10 Sport is er voortdurend contact tussen het kamp van PSG en dat van Courtois. Vorige week maandag zou er zelfs een ontmoeting geweest zijn in Londen met het oog op een transfer. Bij Chelsea heeft Courtois zijn contract nog steeds niet verlengd. De Blues zouden onlangs nog een nieuw aanbod hebben gedaan en opnieuw zou Courtois dat geweigerd hebben.

Gratis

Aangezien Courtois nog slechts een contract heeft tot 2019 is Chelsea eigenlijk bijna verplicht om hem deze zomer te verkopen. Anders dreigt Courtois volgend jaar gratis te vertrekken. Real Madrid kan dus maar beter op zijn hoede zijn voor de interesse van PSG. Bovendien zou David De Gea aan Real laten weten hebben niet geïnteresseerd te zijn in een overstap. Courtois staat daardoor alleen bovenaan de verlanglijst.

Poll: Wat moet Courtois doen?

TAGS  I  Chelsea  I   Courtois  I   shw  I   PSG  I   Real Madrid

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024