Vanhaezebrouck gaat helemaal de mist in tijdens persconferentie (Video)

Vanhaezebrouck gaat helemaal de mist in tijdens persconferentie (Video)
Vrijdag 02 maart 2018 - 16:21   I   door Redactie

Blijkbaar heeft Hein Vanhaezebrouck toch nog steeds problemen om Anderlecht en AA Gent uit elkaar te halen. Nochtans is de coach nu toch al enige tijd aan de slag bij paars-wit. Bij Kubo en Morioka ging het tijdens de persconferentie vrijdag echter goed mis.

Yuya Kubo had Vanhaezebrouck onder zijn hoede bij Gent. Die andere Japanner, Ryota Morioka, is nu zijn speler bij Anderlecht. Vanhaezebrouck werd gevraagd naar de prestatie van invaller Markovic in de wedstrijd tegen Moeskroen (5-3). Tijdens zijn antwoord wist de trainer het even niet meer.

“Ik denk niet dat we veel kunnen analyseren over de minuten die hij gespeeld heeft. Hij heeft 20 minuten gespeeld. Hij stond klaar om in te vallen bij 4-0 en op het moment dat hij invalt, maken ze net de 4-1. Uiteindelijk heeft hij nerveuze minuten meegemaakt. Het werd 4-2, 4-3. Veel ballen heeft hij niet geraakt", aldus Vanhaezebrouck

"Excuseer"

"Hij had een mooie actie in huis waarbij hij de bal aan Kubo gaf zodat Teo met de kop kon scoren op de voorzet van Kubo. Morioka? Wat heb ik gezegd? Ah ja, Morioka. Excuseer”, lachte Vanhaezebrouck er zelf om.

Poll: Snap jij dat Hein zich daarin kan vergissen?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Kubo  I   Morioka

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024