Witsel mist een speler: "Hopelijk mogen we hem volgende keer weer verwelkomen"

Witsel mist een speler:
Maandag 07 november 2016 - 19:53   I  

Naar aanleiding van de eerste training bij de Rode Duivels liet Axel Witsel zich uit over de ploeg en de tegenstanders. Hij kijkt erg uit naar de wedstrijd tegen Nederland, maar mist toch een speler bij de selectie.

Heel Vlaanderen kijkt uit naar de Derby der Lage Landen, maar Witsel benadrukt dat het ook in het zuiden van het land leeft. “Ook Wallonië houdt van de derby’s met Nederland. Maar we mogen ondertussen de partij met Estland niet uit het oog verliezen. Nederland is een mooie wedstrijd voor de supporters en een derby is nooit helemaal een vriendschappelijke partij, maar uiteindelijk moeten we het tegen Estland ook doen.”

Witsel heeft geen duidelijke voorkeur voor een systeem. “Met een viermansdefensie hebben we onder Marc Wilmots altijd al successen geboekt, maar ook de driemansdefensie van Martinez werkte de afgelopen partijen goed. Al is er zeker nog verbetering mogelijk.”

Radja Nainggolan en Nicolas Lombaerts waren opvallende afwezigen. Vooral die laatste liet duidelijk zijn ongenoegen blijken. “Het klopt dat Nicolas heel teleurgesteld was. Hij was er heel graag bij geweest en heeft me dat ook gezegd, maar het is de coach die beslist. Hopelijk mogen we hem volgende keer opnieuw verwelkomen.”

TAGS  I  Nicolas Lombaerts  I   Axel Witsel

vrijdag 2 december 2022

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022