‘Zo reageert bestuur van ASV Geel op erg matige competitiestart’

‘Zo reageert bestuur van ASV Geel op erg matige competitiestart’
Zondag 15 september 2024 - 18:00   I   door Redactie

Geel is niet aan de competitie begonnen zoals vele fans hadden gehoopt. Met 4 op 9, maar vooral met een 3-5-pandoering tegen Sporting Rotselaar zijn er al meteen grote zorgen bij ‘De Zotten’.

Zowat iedereen schoof Geel naar voren als de grote titelkandidaat en men hoeft er niet flauw over te doen: de club heeft deze zomer fors geïnvesteerd in een vernieuwde spelersgroep. Dan is de prestatie van zaterdagavond niet echt iets waar rekening mee werd gehouden. Vooral in de tweede helft was het huilen met de pet op.

Op sociale media lezen we dat de teneur onder de fans zwaar gekeerd is. Na de sterke voorbereiding waren de supporters erg enthousiast, maar na de wedstrijd tegen Rotselaar steekt de kritiek zwaar de kop op. De spelers krijgen ervan langs, maar zeker ook coach Tom Schipper. Zoals dat wel vaker het geval is, is de trainer snel de kop van jut.

U zou denken dat wij wel de nodige informatie hebben, aangezien we zelf bij de bron zitten. Toch lekt er weinig naar ons uit over de zienswijze van het bestuur op deze competitiestart. Maar goed dat dit gescheiden blijft allicht. Wat we wel konden opvangen, is dat ook het Geelse bestuur met verbazing heeft gekeken naar wat er zich zaterdag afspeelde op de Leunen. Ook in de bestuurskamer verwachten ze veel meer van deze kern.

In tegenstelling tot bij sommige ontevreden fans, staat trainer Tom Schipper alvast niet ter discussie bij het bestuur. Dat vertrouwen is nog helemaal intact, maar er zal wel verwacht worden dat hij met de nodige oplossingen komt. Het seizoen is uiteraard ook nog erg lang. (RVB)

Poll: Denk jij dat het goed zal komen met Geel?

TAGS  I  ASV Geel  I  Tom Schipper

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024