'Oorlog tussen Club Brugge en grote naam'

'Oorlog tussen Club Brugge en grote naam'
Zaterdag 31 augustus 2024 - 14:00   I   door Redactie

Het ontspoort helemaal tussen Club Brugge en Dedryck Boyata. De 33-jarige verdediger heeft nog altijd een contract bij blauw-zwart, terwijl hij helemaal niet meer in de plannen past van coach Nicky Hayen.

Boyata heeft nog een jaar contract bij Club Brugge. Hij verdient er erg goed en zal na de magere sportieve jaren wel beseffen dat hij elders zeker niet beter gaat verdienen. Daarom is Boyata dan ook niet gehaast om te vertrekken bij blauw-zwart. Anderzijds wil de club absoluut af van zijn dik contract, zo weet Het Laatste Nieuws. De Rode Duivel werd destijds met grote verwachtingen gehaald, maar kon op geen enkel moment indruk maken in Jan Breydel.

Er is op de houding van Boyata overigens niets aan te merken. Hij gedraagt zich professioneel, ook al speelt hij niet. Volgens de krant zou Club Brugge nu sterk overwegen om zijn verbintenis éénzijdig te verbreken. Dat is echter ook niet evident. Zo lijkt het er toch op dat Boyata gewoon het seizoen nog uit zal doen bij Club Brugge om vervolgens transfervrij te vertrekken.

Poll: Denk jij dat Club nog van Boyata zal verlost raken voor volgende zomer?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dedryck Boyata

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024