'Daar is het eerste trainersontslag al in Jupiler Pro League'

'Daar is het eerste trainersontslag al in Jupiler Pro League'
Zaterdag 31 augustus 2024 - 10:00   I   door Redactie

Het lijkt erop dat het eerste trainersontslag er na dit weekend zal komen. Helaas valt die twijfelachtige eer te beurt voor Sint-Truiden-coach Christian Lattanzio. Felice Mazzu staat in de wandelgangen al klaar om over te nemen.

Lattanzio staat onder zware druk als coach van STVV, dat na vijf wedstrijden nog steeds geen overwinning heeft behaald en voorlaatste staat met slechts 2 punten uit 15. Zondag speelt STVV tegen Kortrijk, wat mogelijk de laatste wedstrijd van Lattanzio als coach kan zijn. Felice Mazzu wordt genoemd als mogelijke opvolger; er zouden al gesprekken zijn geweest tussen Mazzu en de STVV-leiding. Dat weet Het Nieuwsblad. 

Mazzu is momenteel vrij sinds zijn vertrek bij Charleroi voor de play-offs. Het resultaat van de wedstrijd tegen Kortrijk zal bepalend zijn voor een mogelijke trainerswissel. Ondertussen is ook Anderlecht-verdediger Louis Patris op weg naar Sint-Truiden. Paars-wit betaalde 4 miljoen euro voor zijn komst aan OH Leuven in de zomer van 2023. Hij kon de hoge verwachtingen echter nooit inlossen en gaat nu dus al vertrekken bij RSCA.

Poll: Is Mazzu de geknipte man om STVV weer op de rails te brengen?

TAGS  I  Sint-Truiden  I  Felice Mazzu  I  Christian Lattanzio

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024