'Domenico Tedesco gaat erg verrassende naam oproepen bij de Rode Duivels'

'Domenico Tedesco gaat erg verrassende naam oproepen bij de Rode Duivels'
Zondag 11 augustus 2024 - 19:00   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben heel wat talent rondlopen in de huidige selectie, maar het grootste talent van allemaal is misschien wel Romeo Lavia. De nog altijd maar twintigjarige middenvelder geldt als een van de spelers met het meeste potentieel, dat weet ook Geert De Vlieger.

De gewezen doelman is grote fan van de defensieve middenvelder en denkt dat hij dit jaar helemaal zal doorbreken bij Chelsea, waar hij vorig seizoen door blessures amper aan de bak kwam. Dit jaar hoopt De Vlieger hem weer bij de Rode Duivels te zien. Lavia heeft tot dusver één cap op zijn naam.

“Naast de verwachte namen, zoals De Bruyne, Doku of Trossard, kijk ik ook heel erg uit naar Roméo Lavia bij Chelsea”, vertelt hij. “Zijn nieuwe coach kent hem heel goed van bij de U23 van Manchester City, hij wordt voluit uitgespeeld in de voorbereiding en is eindelijk fit. Volgens mij zou hij wel eens de doorbraak kunnen worden."

Lavia maakte zijn debuut onder huidig bondscoach Domenico Tedesco in de gewonnen 2-3 wedstrijd tegen Duitsland van meer dan een jaar geleden. Sindsdien hoorde hij, door het vele blessureleed, geen enkele keer meer tot de selectie van de Rode Duivels. De Vlieger hoopt daar snel verandering in te zien.

Poll: Stelling: Een fitte Romeo Lavia moet altijd spelen bij de Rode Duivels.

TAGS  I  Romeo Lavia  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Kevin De Bruyne  I  Domenico Tedesco

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024